Ντοματόσουπα

2015-10-28 23:31

Ντοματόσουπα

Ὑλικά:

4 φρέσκα κρεμμυδάκια

2 σκελίδες σκόρδο

2 κουταλιές τῆς σούπας λάδι

1 μεγάλο κουτί αποφλοιωμένα ντοματάκια

Χυμός 1 λεμονιοῦ

1 κουταλιά τῆς σούπας γοῦστερ σῶς

½-1 κουταλιά τῆς σούπας κόκκινο καυτερό πιπέρι

3 κουταλιές τῆς σούπας κέτσαπ

Ἁλάτι

Ἐκτέλεση:

     Ψιλοκόβουμε τά κρεμμυδάκια καί τά σκόρδα καί τά σοτάρουμε στό λάδι. Βγάζουμε τούς σπόρους ἀπό τίς ντομάτες, τίς πολτοποιοῦμε καί ρίχνουμε τό χυμό τους στά κρεμμύδια. Προσθέτουμε τό χυμό λεμονιοῦ, τή γοῦστερ σῶς, τήν πάπρικα, τήν κέτσαπ, μία πρέζα ἁλάτι καί ἀφήνουμε τή σούπα νά βράσει γιά λίγο σέ χαμηλή θερμοκρασία.
                                       Πηγή: https://www.monastiriaka.gr/index.php?newsid=129#sthash.LS4FyiLq.dpuf